lauantai 14. syyskuuta 2013

Mä tuun takasin.

Moikka taas ! Oon nyt yrittäny tässä viikon verran vääntää jotain kivaa videopostausta, jossa voisin vähän selittää tätä ihmetaukoa, mutta monista yrityksistä huolimatta ne kaikki on ihan julkaisukelvottomia, niin mennään vaan sitten maratonikirjoituksella.
     Ensinnäkin haluun sanoa, että olen tosi pahoillani tästä tauosta. Ainakin siitä että se alkoi niin yllättäen enkä ilmoittanut tauosta kenellekkään mitään. Yhtenä päivänä oli vain ideat loppuneet eikä bloggaaminen muutenkaan enää maistunut. Tuntui että kaikki postaukset olivat samanlaisia ja postauksia tuli aivan liian hitaaseen tahtiin. Nyt kuitenkin olen pohtinut asiaa, ja sitä, löytyisikö myös bloggaamiselle aikaa koulusta, harrastuksista ja muustakin elämästä netin ulkopuolella huolimatta. Mielestäni kyllä. Tai ainakin aion pakottaa itseni varaamaan myös blogille aikaa. Pää on nimittäin välillä ollut räjähtämispisteessä kun ei ole mitään paikkaa, minne voisi purkaa ajatuksiaan, sillä päiväkirjaa en osaa pitää. Vaikka blogini olikin keväällä aika kuvapainotteinen, sillä tiedän että kukaan ei jaksa lukea tälläisiä kahden kilometrin vuodatuksia, varsinkin kun en ole mikään kirjailijanero, saan purettua näitä ajatuksia esimerkiksi otsikoihin ja niihin pieniin tekstin pätkiin.
     Kuulumisiani voisin kertoa sen verran, että aloitin siis lukion kuukausi (?!) sitten, ja olen tykännyt todella paljon, vaikka opiskelu onkin muuttunut paljon rankemmaksi verrattuna peruskouluun. Ennen kuin koulu alkoi jännitti ja pelotti aika paljon, että tulenko löytämään yhtään uusia kavereita, mutta tuo pelko on osoittautunut ihan vääräksi jo tämän ensimmäisen kuukauden aikana. Olen myös todella tyytyväinen kouluvalintaani, vaikka sekin tuntui aluksi ihan väärältä. Samoja harrastuksia, jalkapalloa ja tennistä, jatkan edelleen, vaikka tennistreenejä tuleekin olemaan enää kerran viikossa. Kesä oli ihana, vaikkakin kului aivan liian nopeasti. En oikein ehtinyt tajuta että se edes alkoi, ennen kuin se olikin jo ohi. Muistoja tuli ja tapahtui aika paljon kaikkea, joten en mitään jaksa ruveta tässä erikseen kertomaan.
     Nyt paluuni kunniaksi blogimaailmaan, ajattelin vähän uudistaa blogin ulkoasua, ja mahdollisesti vaihtaa nimenkin, älkää siis säikähtäkö. Olen aika innoissani tällä hetkellä taas bloggailusta ja järkkärikin on jo kaivettu kaapinpohjalta takaisin tähän maailmaan. Eli uutta ensimmäistä postausta tulee luultavasti pikapuoliin! :)

P.s Arvostan jos jaksoit lukea koko sotkun mutta niille jotka eivät jaksaneet lukea, pointtina oli siis että aloitan taas bloggauksen.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti